Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді юрби дітей ганяли парком (Фото)

14 жовтня 2015 р., 20:41

Такими були "Старти знайомств"

У найстарішому ужгородському парку “Під замком” пройшли „Старти знайомств” - туристське свято, що його для своїх гуртківців-початківців організували фахівці Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді. Участь у ньому взяли кілька сотень учнів з Ужгороду, Мукачева та різних районів області.

Незважаючи на прохолодну погоду, день виявився веселим і галасливим. Юрби дітей носилися від майданчика до майданчику, вишиковувались довжелезні черги бажаючих позмагатися на трасах з пішохідного, велосипедного та гірського туризму, туристського орієнтування.

Організатори роздали купу медалей і грамот переможцям змагань, та найбільш вагомим призом для всіх учасників свята стала можливість безкоштовно переглянути у кінокомплексі “Доміон” пригодницькі кінострічки “Пен: подорож у Небувалію” та “Еверест”.

{g}

Найактивнішу участь в цих заходах взяли гуртківці Мукачівського клубу спортивного орієнтування “Товариш” і навіть стали переможцями краєзнавчого конкурсу, у фіналі перемігши команду Ужгородського економічного ліцею.

- Бачив, ваші суперники дуже засмутилися, поступившись молодшим на 2-3 роки опонентам. Як вам вдалося перемогти?


Олександра Фогель (ЗОШ №2): - Та, чесно кажучи, мабуть пощастило – питання не були складними. Ми щотижня ходимо у гори, тож всі ці назви гір-озер-урочищ знаємо на зубок, а історія є моїм найулюбленішим предметом у школі. Та й відповідали ми командою, а було нас аж тридцять!

Єгор Фімін (ЗОШ №2, переїхав до Мукачева з Луганська): - Мені сподобалося це свято. На Закарпатті чудове все: люди, міста, природа. З нетерпінням чекаю кожних вихідних, щоби з новими друзями знову мандрувати горами. Олександр Цепурдей

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp