Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Еко-арт проект «GREEN LIFE» стартував на Закарпатті

15 жовтня 2015 р., 13:02

Триватиме він з 14 до 23 жовтня.

З 14 до 23 жовтня у містечку Шаян проходитиме соціальний арт-пленер «GREEN LIFE». Його головна ідея - крізь призму сучасного українського мистецтва, об’єднавши три покоління митців, показати важливість створення нових екологічних та енергозберігаючих проектів, продемонструвати великий інтелектуальний потенціал нашої країни та звернути увагу на відновлення чистоти Карпат, які називають «легенями Європи».

Учасниками еко-арт-проекту стануть відомі українські художники: Віктор Рижих, Микола Маценко, Віктор Сидоренко, Олена Рижих, Анна Міронова, Юрій Пікуль, Артем Волокітін, Тетяна Маліновська, Антон Логов, Ніна Мурашкіна, Марія Кривопішина та інші.


Фіналом пленеру стане презентація картин 22 жовтня в Мукачівському замку Паланок. На початку ж грудня в Києві буде проведена мультимедійна презентація каталогу проекту та документального фільму «GREEN LIFE», а також організована велика виставка картин в одній із відомих галерей або музеї.

У каталозі, що вийде після завершення проекту, буде опубліковано фото-звіт про місце, де проходила унікальна арт-подія, та роботу художників.

Організатор заходу – LIGHT ART FOUNDATION. Проект здійснюється за підтримки «Інституту проблем сучасного мистецтва»

Генеральний страховий партнер – компанія Utico – www.utico.ua

Освітній партнер – KMBS – www.kmbs.ua

Екологічний партнер - http://wwf.panda.org/ru/

Куратори проекту:
Дмитро Струк - 068-352-17-05

Владислав Тузов - 067-238-99-92



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp