Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Факультет іноземної філології має свою красуню (ФОТО, ВІДЕО)

17 жовтня 2015 р., 16:02

Нещодавно там обрали міс...

13 жовтня у залі філармонії відбувся День першокурсника та Міс факультету іноземної філології. Переповнений зал жваво реагував на всі номери програми та з нетерпінням очікував найголовнішого – імені найкрасивішої.

Вечір відкрив виступ народного артиста України Олександра Садварі, який зачарував та зарядив енергетикою весь зал. Привітати іноземних філологів завітав ректор УжНУ Володимир Смоланка. Пан ректор зізнався, що по-білому заздрить молодим, повним ентузіазму студентам факультету, на якому в роки його навчання та й тепер вчаться найгарніші дівчата.

«Ви – один з найбільш креативних факультетів, бо купа матеріалів про ваші свята на «Медіацентрі УжНУ» та на офіційному сайті вишу», – зауважив професор Володимир Смоланка й оголосив наступний днем вихідним від Уряду, а не від ректорату, бо 14 жовтня – державне свято – День захисника України.

Декан факультету іноземної філології побажав своїм вихованцям знайти своє кохання й реалізувати себе в житті, а також вручив грамоти й подяки десяткам викладачів та студентів факультету.

Розважали глядачів пісенні номери студентів факультету іноземної філології й танцювальні композиції від колективу «Веселка» та дуету «Танго Орієнтал». Смішили весь вечір команди КВК майже кожного курсу, а також команда з філологічного факультету «В комі», які підібрали тематичні жарти для іноземних філологів.

Безумовно, найбурхливіші овації викликали виходи міс у стилі «Well dressed», національному, спортивному та у вечірніх сукнях, а також інтелектуальний конкурс.

Найочікуваніший момент – нагородження міс. Кожна із панянок-першокурсниць отримали один з титулів: «Міс дружність», «Міс чарівність», «Міс феєричність», «Міс фото», «Міс посмішка», «Міс фітнес», «Міс спокуса» тощо. Першою віце-міс стала Аліна Семашко, корону та титул «Міс інтелект» виборола студентка англійського відділення Вікторія Теличко.

Святкування продовжилося в одному з нічних клубів міста.



Іванка Когутич

Фото Євгена Оборевича

Олександра Феєра

Медіацентр УжНУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp