Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як студенти-історики УжНУ за Кубок декана боролися (ФОТО)

27 жовтня 2015 р., 21:47

23 жовтня в спорткомплексі УжНУ «Буревісник» провели футбольні змагання за Кубок декана історичного підрозділу.

Цьогоріч захід відбувся у рамках святкування тижня факультету. Команди 1-5 курсів, а також викладацька, були представлені п’ятьма гравцями кожна.

 

Ще на початку турнір покинули першокурсники, які, напевне, ще не встигли зігратися так, як уже більш досвідчені історики. Другокурсники хоч і показали достойну гру, не змогли дістатися й півфіналу.

Несподіваним складом виступила викладацька команда, до якої увійшли й аспірант та лаборант факультету. Підтримати своїх фаворитів прийшли не лише студенти, а й декан істфаку Володимир Фенич, а також викладачі Василь Міщанин, Надія Керецман та Володимир Задорожний.

У підсумку насиченої гри бронза дісталася студентам 5-го курсу, які впевнено перемогли третьокурсників з рахунком 4:0. Збірна викладачів посіла ІІ місце, а першість виборов IV курс, який пропустив всього один м’яч за весь турнір.

Своїми враженнями поділився капітан команди переможців Павло Пловайко: «Я дуже вдячний усім, хто нас підтримував, адже без них не було б цієї перемоги. Грою команди більш ніж задоволений – кожен із нас був найкращим у цей день. Нелегко було вибороти кубок у п’ятикурсників, які ставали чемпіонами вже декілька років поспіль, але ми це зробили».

Нагородивши гравців медалями та вручивши кубок, декан Володимир Фенич зауважив: «Сьогодні не було великої кількості забитих м’ячів. Це може свідчити лише про належний рівень кожної з команд. Це була гідна гра гідних учасників з гідними результатами!».

Катерина Хижняк
, "Медіацентр УжНУ"

Фото Василини Манівчук



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp