Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майбутні знавці минулого боролися за Кубок

3 жовтня 2014 р., 14:42

Грали у футбол студенти-історики за нагороду від декана.

Нещодавно на історичному факультеті відбулися традиційні футбольні змагання на Кубок декана.

Цього року захід був виїзний – у селі Кам’яниці. За перемогу змагалися різні курси – викладацької команди, на жаль, не було. Проте підтримати своїх студентів прийшли декан факультету Володимир Фенич, заступник декана Тетяна Росул та завідувач кафедри історії України Роман Офіцинський.



У запеклій боротьбі першість у турнірі виборов ІV курс, «срібло» дісталося першокурсникам, на третій сходинці опинилися третьокурсники. Переможці отримали відповідні призи, всі інші мали задоволення від добре й корисно проведеного часу.

Капітан команди-переможниці Євген Лутак ділиться: «Уже вчетверте я зі своєю незмінною командою (Василь Чізмар, Ростислав Гусар, Віктор Пилипчинець, Михайло Орос та Іван Канюка) беру участь у Кубку декана, і втретє ми здобуваємо перемогу. Думаю, це результат злагоджених дій колективу, частих і подеколи складних тренувань.

Поєдинки видалися надзвичайно цікавими і в той же час виснажливими – викладалися ми на повну. Хочу подякувати команді, гравцям-супротивникам за достойну гру та вболівальникам за гарячу підтримку впродовж усіх матчів».

Хоч боґрачу та шашликів через погодні умови скуштувати не вдалося, проте настрій і в студентів, і у викладачів залишився піднесений.

Галина Риган для Медіацентру УжНУ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp