Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Математичний факультет дбає про майбутнє поповнення відтепер (ФОТО)

6 листопада 2015 р., 14:57

Нещодавно заступник декана математичного факультету з виховної роботи побував у школах Тячева й розповів школярам про переваги навчання в УжНУ.


Павло Мулеса завітав до Тячівської школи № 1 ім. В. Ґренджі-Донського та ЗОШ №2, де йому радо надали змогу поспілкуватися зі старшокласниками.



Відвідати школу №1 викладачеві було особливо приємно, адже свого часу і сам її закінчив. Тут 11-класники зібралися в актовому залі, аби з’ясувати все, що їх цікавить про навчання в університеті. Учнів було близько 70, до них приєдналися й вчителі.

Відтак Павло Павлович відвідав школу № 2, де мав розмову зі старшокласниками в кабінеті інформатики. Принагідно розповів і про інформаційні технології й те, що на матфаку можна здобути не тільки фах математика, а й стати добрим знавцем ПК.

Школярі були захоплені розмовою й ставили безліч запитань. Цікавилися студентським життям, сесіями, організацію навчального процесу, а також і тим, що не стосується навчання. Розпитували й про спеціальності інших факультетів – це свідчить про те, що школярі мають на меті вступати саме в наш університет.

Павло Павлович зауважує: «Намагався донести учням, що їхній вибір має бути свідомим і обдуманим. Немає значення, на який факультет вступлять, головне – щоб обирали його не тільки через престижність фаху, а й керуючись власними вподобаннями. Хорошим спеціалістом може стати кожен – важливо знайти справу до душі».

11-класник Вася Кубинець, учень ЗОШ №2, також побував на профорієнтаційному уроці. Каже: «Я дуже радий, що університет проводить такі заходи. Це корисно для нас, школярів, бо досі багато хто не визначився, куди вступати. Більшість моїх однокласників планує подавати документи в УжНУ, хоч є й такі, котрі хочуть виїхати за межі області. Ми ставили викладачеві університету багато різних питань, і він дав зрозумілі відповіді на них і докладно все пояснив».

Маємо надію, що наступного року УжНУ матиме успішний набір і зможе похвалитися великою кількістю здібних і активних абітурієнтів.

Ксенія Шокіна, для Медіацентру УжНУ



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp