Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті обрали голову районної ради

19 листопада 2015 р., 21:30

Без скандалів

18 листопада відбулася перша сесія Хустської районної ради VII скликання. Депутати обрали головою Хустської районної ради Олександра Пацкана, який дотепер працював на посаді першого заступника голови райдержадміністрації. Заступником голови ради обрали Івана Рогача, пише Galagov.tv.

Складатиметься рада з 36 депутатів від п’яти політичних партій: Єдиний Центр — 12, Блок Петра Порошенка «Солідарність» — 10, Радикальна партія Олега Ляшка – 6, Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» — 4 та «Опозиційний Блок» — 4, повідомляють у Хустській районній раді.

— Враження позитивні. Все відбувалося емоційно. Приємно, що довіру отримав не тільки від виборців, а й від депутатів. Докладатиму максимум зусиль для того, аби наш край розвивався. Зважаючи на те, що в Україні зараз складна ситуація, намагатимемося об’єднати всі зусилля, не дивлячись на політичну приналежність, працювати на користь району, — каже новообраний голова районної ради Олександр Пацкан.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp