Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Михайло Рівіс розповів, за що візьметься впершу чергу

1 грудня 2015 р., 15:41

Реглант пропошуть відповідно до закону

Новообраний голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс опісля проведення другого пленарного засідання першої сесії VII скликання поділився своїм баченням роботи ради, йдеться у повідомленні прес-служба облради.

«Мої враження двоякі. Сьогоднішні суперечки велись за рахунок того, що прописаний регламент обласної ради не відповідає чинному законодавству. Фактично попередня рада не внесла відповідні зміни. Тому, перше, що буду ініціювати, це - приведення регламенту обласної ради до вимог чинного законодавства на наступному пленарному засіданні, після того, як ми узгодимо голів комісій та кандидатур заступників голови облради.

Кандидатуру Михайла Рівіса внесли до бюлетеню меншістю голосів


В роботі оголошена перерва - ми пішли на консультації. Я хочу мати сконсолідовану облраду, а для цього треба провести консультації з усіма партіями, представленими в раді. Щоб вони мали повноваження та можливість впливати на прийняття рішення облради, у такому випадку буде рівновага. Якщо буде рівновага, тоді ми рухатися в напрямку добробуту нашого Закарпаття», - зазначив Михайло Рівіс.

Нагадаємо, що сьогодні під час засідання розпочались суперчки стосовно регламенту обласної ради, який, як виявилось, суперечить закону.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp