Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Неймовіра краса: українки в ошатному національному вбранні (ФОТО)

27 грудня 2015 р., 10:31

Представила нові фото майстерня "Треті півні".

Мета проекту майстерні — відродити традиції України, допомогти людям згадати своє коріння й познайомити світ із красою української культури.

{g}

Організатори майстерні співпрацюють із багатьма культурними центрами, в тому числі й за кордоном, а їхні роботи займають почесне місце на фотовиставках і в галереях.

Наприклад, на початку жовтня майстерня «Треті Півні» представила свої фотографії на заході «Ніч музеїв у Буенос Айрес» (Аргентина), ближче познайомивши місцевих жителів із культурою України.

У жовтні виставка фотопраць майстерні «Треті Півні» відбулася в Раді Європи у Страсбурзі.

А 4 грудня 23 фотографії майстерні представили на виставці в Національному музеї образотворчого мистецтва Киргизстану. Вона проходить у рамках проекту «Відкритий світ, EtnoART. Спадщина».

На своїй сторінці у «Фейсбуці» представники майстерні «Треті Півні» написали, що навесні 2016 року їхні фотопраці візьмуть участь у проекті Miss Ukrainian Canada — святі української краси в Канаді.

У проекті «Листи на фронт» автори майстерні показали магічну красу українських жінок, їхні емоції, почуття та переживання, акт єднання між Україною і світом, між казковим і повсякденним, між сьогоденням і майбутнім — в образі української Мадонни та новелі «Щедрик».

www.epochtimes.com.ua


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp