Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Офіційно про рішення суду стосовно затриманих бійців "Правого сектору"

20 січня 2016 р., 17:02

Адвокати та слідчі судді хочуть знати, хто наніс тілесні ушкодження бійцям

Як ми вже повідомляли, в Ужгородському міськрайонному суді розглянули скарги адвокатів бійців Правого сектору. Рішення - позитивне для затриманих.

Сьогодні, 20 січня, слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду Лемішем О.М., розглянуто скаргу адвокатів Устич Г.І. та Бухтоярова Р.О., що діють в інтересах Василинюка В.В., Тищенко С.П. та Малковича В.В., відповідно.

Невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо нанесення тілесних ушкоджень вказаним «бійцям «Правого сектору» - предмет скарги адвокатів Устича та Бухтоярова, - повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Слідчий суддя зобов’язав Головне управління Національної поліції в Закарпатській області внести відомості щодо нанесення тілесних ушкоджень вказаним особам та розпочати досудове розслідування по даному злочину.

Також слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду Микуляк П.П. зобов’язав Головне управління Національної поліції в Закарпатській області внести відомості щодо нанесення тілесних ушкоджень Угрину П.М. та розпочати досудове розслідування по даному злочину.

Відносно Окорокова А.В., стороною захисту в судовому засіданні, було заявлено клопотання про закриття провадження, оскільки відомості щодо нанесення йому тілесних ушкоджень було внесено до Реєстру, розслідування триває.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp