Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура не бачить складу злочину в діях Москаля

22 січня 2016 р., 05:33

Кримінальне провадження відкривати не будуть

Розслідування справи про бійку на Драгобраті стає дедалі цікавішим. Адвокат затриманих бійців подав на губернатора Москаля заяву про скоєння злочинів у прокуратуру.

Підстав для внесення відомостей у ЄРДР та початку досудового розслідування стосовно голови Закарпатської ОДА немає. Так правоохоронці відповіли на заяву захисника бійців ПС, затриманих за бійку на Драгобраті, Романа Бухтоярова, передає кореспондент УНН з осиланням на прес-службу прокуратури Закарпатської області.

Прокуратурою області розглянуто заяву подану адвокатом Бухтояровим щодо нібито вчинення головою Закарпатської ОДА низки кримінальних правопорушень і надано йому вичерпну відповідь.

“Зокрема, у заяві п. Бухтоярова не наведено жодних відомостей, які відповідно до ст.214 КПК України можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення головою Закарпатської ОДА. Адже, відсутні основні обов’язкові ознаки складів злочинів, на вчиненні яких наполягав п. Бухтояров”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що слідчі судді зобов’язали Головне управління Національної поліції в Закарпатській області внести відомості щодо нанесення тілесних ушкоджень бійцям Правого сектору та розпочати досудове розслідування по даному злочину.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp