Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ще один цікавий момент у справі щодо бійки на Драгобраті

18 січня 2016 р., 09:59

Чим далі в ліс, тим більше дров

Власник турбази “Хата Магната” на Закарпатті Валентин Бадзюк і його син Денис мають відношення до жорстокої розправи над бійцями “Правого сектора”.

Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук військовослужбовець з полку спеціального призначення “Київ” та батальйону “Київ-2” Ігор Савчук, – передає “Закарпаття онлайн“.

За його словами, Бадзюк-молодший не тільки причетний до резонансного інциденту, але також знаходиться в розшуку за справу про аферу з банком “Родовід”.

“Спільними зусиллями продовжили розслідування щодо подій у Драгобраті. Там такий гадючник. Господар – Бадзюк, у розшуку! Він подільник Шепелєва. Обікрали банк “Родовід”. Власне, цю “Хату Магната” теж на ці гроші збудовано”, – написав Савчук.

{g}

Спецназівець зазначив, що до афери з банком “Родовід”, в якій “відзначився Бадзюк-молодший, має відношення колишній народний депутат Олександр Шепелєв, який перейшов з “Блоку Юлії Тимошенко” в Партію регіонів.


Алексей 18.01.2016 10:21 IP: 205.117.179.94
Ну так сейчас каждый прохожий будет в Фейсбуке писать, что он думает по этому поводу. Давайте тогда печатать комментарий уборщиц, посудомоек и т.д. Какой то спецназовец сказал... заявление в прокуратуру с бумажками, которые что-то подтверждают - вот это сказал. А эту хрень зачем писать?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp