Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Біологічних зразків "Педро" та "Хорвата" в слідчих не буде

9 лютого 2016 р., 21:08

Слідчий і прокурор проігнорували судове засідання

Відбувся розгляд заявлених клопотань слідчого ГУ Національної поліції в Закарпатській області щодо відібрання біологічних зразків у підозрюваних по справі «Драгобрата».

На судове засідання працівниками конвойної служби було доставлено підозрюваних, що тримаються під вартою. Представники сторони обвинувачення, що і заявляли клопотання, на слухання не з’явилися, - повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Відтак, слідчим суддею Ужгородського міськайонного суду у задоволенні вказаного клопотання відносно Петра Угрина було відмовлено.

Розгляд клопотання щодо відібрання біологічних зразків у підозрюваного Василя Малковича завершено, у задоволенні клопотання також відмовлено.

Хорват та Педро в перервах судового засідання сказали своє слово, в котрому розповіли про своє бачення ситуації та закликали побратимів об'єднати сили.

Педро: "За мною довгий час слідкували, попереджали, що лишилось недовго. Я знав, що проти нас боротимуться, знав, що це буде після свят. Інтуїція не підвела. Били нас не менти, а спецслужби в дорогому екіпіруванні. Сумніваюсь, що місцеві жителі чи охорона так одягаються. Побої з нас зняли вже тепер, коли спали синці. А мою прострелену ногу почали лікувати лише після заворушень в апеляційному суді, коли нас перевезли в лікарню".

"Думайте, що і кому говорите. Вірте лише собі і своїм бойовим побратимам. Система нас боїться. Насправді ще все попереду. Друзі, єднайтесь!", - закликав фронтовик-доброволець.

"Хорват", один з командирів ДУК ПС, легендарний майданівець і боєць, координатор блокади Криму своєю чергою, дав настанови для побратимів: "Метр за метром наші землі здають, вони хочуть нам заборонити боротися за Українську Самостійну Соборну Державу. Але їм це не вдасться. Ніхто не зможе це зробити. Ніхто нам не заборонить вигнати ворога і поставити кордон на замок. Нас тиснуть зі Сходу і із Заходу, нас втягують у величезні борги. Насправді жоден із них нам не потрібен! Україна повинна стати на Третій Шлях".

Хорват передав вітання та висловив солідарність усім політв'язням - громадським діячам і добровольцям.

"Звертаюся до всіх політв'язнів. Передаю їм привіт. Майте на меті не лише вийти на свободу. Звертаюся до представників режиму внутрішньої окупації. Національна Революція ще не завершена! Кінцевий етап - побудова Української Соборної Самостійної Держави!"

"Хорват" закликав усіх патріотів України взяти участь у акції на підтримку політв’язнів та проти репресій 20 лютого у Києві. Він закликав українські добровольчі, націоналістичні, патріотичні рухи згуртуватися в єдине ціле задля перемоги.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp