Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Держава допоможе фінансувати професійно-технічні училища на Закарпатті

4 лютого 2016 р., 11:18

Можна витратити кошти з бюджетів на інші потреба міст

Депутати Верховної ради прийняли Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо фінансування професійно-технічної освіти», який суттєво полегшує життя місцевих органів влади.

Як повідомив народний депутат Валерій Лунченко, Законом передбачено, що фінансування ПТУ здійснюватиметься за рахунок коштів обласного бюджету та з бюджетів міст, що є обласними центрами, а також за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету.

"Я вдячний, що мав змогу долучитись до розробки даного законопроекту, адже вважаю це питання важливим та болючим для органів місцевої влади, працівників та студентів професійно-технічних закладів.

Прийняття законопроекту дозволяє вивільнити в місцевих бюджетах закладені на фінансування ПТУ кошти і направити їх на інші потреби міст. Так, до прикладу, у місті Хуст буде вивільнено близько 10 млн. грн." - інформує народний депутат.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp