Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У мукачівських поліцейських - новий керівник (Фото)

17 лютого 2016 р., 12:46

Перевили з Ужгорода

Майора Олександра Боднарчука, колишнього заступника начальника Ужгородської поліції, призначено начальником Мукачівського відділення поліції.

Сьогодні заступник начальника ГУНП в Закарпатській області полковник поліції Ярослав Лебович представив особовому складу Мукачівського відділення поліції нового керівника. Ним став майор поліції Олександр Боднарчук, який раніше обіймав посаду заступника начальника Ужгородського відділу поліції.

У представленні взяли участь голова Мукачівської райдержадміністрації Сергій Гайдай, голова Мукачівської районної ради Іван Михайло, керівник Мукачівської місцевої прокуратури Олександр Братюк, - повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Закаратській області.



Вітаючи новопризначеного керівника, Ярослав Лебович зазначив, що на його плечі лягає відповідальність не лише за особовий склад та результати роботи, а й за безпеку кожного мешканця Мукачівського району.

Довідка:
Олександр Дмитрович Боднарчук народився 18 березня 1985 року у с.Порошково Перечинського району. Службу в ОВС розпочав з 2002 р., вступивши до Херсонського юридичного інституту Харківського національного університету внутрішніх справ України. З 2006 по 2011 рр.. – працював слідчим та старшим слідчим, а з 2012 року - начальником слідчого відділення Ужгородського райвідділу міліції. З 2011 по 2016 роки обіймав керівні посади в Ужгородському рай- та міськвідділі УМВС.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp