Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді розпочалась боротьба за Кубок України з художньої гімнастики (Фото)

19 лютого 2016 р., 18:31

В Ужгороді зібралась еліта художньої гімнастики

Сьогодні, 19 лютого, у спорткомплексі "Юність" відбулося урочисте відкриття Кубку України з художньої гімнастики пам'яті заслуженого тренера України Валентини Зінченко.

Участь у заході беруть 176 спортсменок з усієї країни, в тому числі з Луганської та Донецької областей, - повідомляє Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА.

У офіційній частині відкриття заходу взяв і начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, який привітав усіх спортсменок зі стартом Кубку України та побажав успішних виступів. Також, запрошеними гостями на змаганнях були перший заступник голови Закарпатської облради Йосип Борто та представники обласного відділення НОК України та фізькультурно-спортивних товариств.

До Ужгорода з'їхалася еліта української художньої гімнастики: президент Федерації художньої гімнастики України Альбіна Дерюгіна, титуловані спортсменки Ганна Різатдінова та Ганна Безсонова.

Учасницям Кубку України є що доводити, адже попереду на них чекають інші важливі змаганя - Кубок світу у Фінляндії та Олімпійські ігри у Бразилії. Тож, Кубок України можна розцінювати, як так звану, генеральну репетицію перед подіями світового масштабу.

Змагання проходитимуть впродовж трьох днів: 19, 20 та 21 лютого з 9:00 до 20:00.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp