Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород відчинив двері гімнастам

2 серпня 2014 р., 18:20

Відкриття чемпіонату України з художньої гімнастики відбулося в місті сьогодні.

Сьогодні, 2 серпня, відбулося урочисте відкриття чемпіонату України з художньої гімнастики, який проходить в Ужгороді із 1 по 4 серпня. У змаганнях беруть участь більше 200 учасниць із різних куточків України: Закарпатської, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Київської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Харківської, Рівненської, Чернівецької та Чернігівської областей, а також з Києва та АР Крим. 

Крім того до Ужгорода приїхали і представниці національної збірної. Чемпіонат України має високий статус, це своєрідний підсумок роботи за рік. Протягом чотирьох днів судді відбиратимуть найкращих гімнасток, які представлять нашу державу на чемпіонаті Світу, який відбудеться у вересні у Туреччині. Змагання такого високого рівня у нас проходять не вперше. Уже вдвічі Ужгород приймав Кубок України. На урочистому відкритті у спортивному комплексі «Юність» учасниць змагань привітали: Альбіна Дерюгіна – головний суддя змагань, герой України, заслужений тренер України, заслужений СРСР, головний тренер національної збірної України з художньої гімнастики, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, суддя міжнародної категорії, президент федерації художньої гімнастики України; Віталій Ерфан – заступник директора департаменту – начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА; Валентина Плавайко – голова Федерації художньої гімнастики Закарпаття.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp