Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівець за раритет отримав 200 гривень

12 травня 2014 р., 15:43

Хлопець продав військово-польову кухню

17–річний мукачівець викрав від своїх родичів військово-польову кухню і здав її на металобрухт. За раритетну річ юнак отримав всього 200 гривень. 

До чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення про крадіжку з приватного будинку у с.Вільховиця Мукачівського району. За час відсутності господарів з двору спільного користування, як повідомили власники, зникла габаритна річ – польова кухня ще радянського виробництва. 

Сума збитків, як стверджують потерпілі, становить близько 1500 гривень. На місце події одразу прибули правоохоронці кримінальної міліції у справах дітей, які з`ясували, що неповнолітній, який мешкає у будинку поряд і вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, й викрав цю польову кухню. Кіньми, на гужовому транспорті, відвіз її до сусіднього села і здав до пункту металоприйому. Там за неї отримав всього 200 гривень, які використав на розваги. 

Перед тим, як здати великогабаритну крадену річ, юнак її розрізав на частини, аби не привертати увагу. Відомості про цю подію слідчим міськвідділу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань й відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого чт.1 ст.185 Кримінального кодексу (Крадіжка). Триває досудове розслідування. 
Наталія Машіко Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp