Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець хотів продати небезпечну ручку

30 травня 2014 р., 11:15

За свій винахід чоловік сповна відповість перед законом.

За зберігання та збут вогнепальної зброї, дільничний інспектор міліції затримав 53-річного раніше неодноразово судимого жителя Мукачева. Чоловік стверджував, що знайшов зброю, але таке пояснення не звільнить його від відповідальності. 

За законом підозрюваному загрожує від двох до п’яти років ув’язнення. До дільничного інспектора Мукачівського міськвідділу міліції Михайла Поповича зателефонував чоловік та повідомив, що невідомий громадянин пропонує йому придбати зброю, бо йому дуже потрібні гроші. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Під час огляду речей чоловіка міліціонери знайшли та вилучили зброю у вигляді ручки. 

За словами мукачівця, він знав, що даний предмет є зброєю, адже він колишній військовослужбовець. Знахідку цю він, каже, знайшов у лісі, в подальшому мав намір продати за 150 гривень. Як з”ясували правоохоронці, цей чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення правопорушень, пов”язаних з наркотиками та зброєю. Вилучена зброя була направлена до обласного Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. За висновками експертів, вона є атиповою нарізною, придатною для стрільби. 

По цьому факту слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (зберігання та збут вогнепальної зброї). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від двох до п’яти років. 
Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp