Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти Ужгородського коледжу культури та мистецтв звітували талантами (ФОТО)

15 травня 2016 р., 19:02

Хореографія, вокал та театральне дійство – те, що відбувалося на сцені драмтеатру

Днями студенти та викладачі Ужгородського коледжу культури та мистецтв відпрацювали традиційний звітній концерт.

  

Щороку у травні вони влаштовують любителям культури справжнє шоу зіткане з хореографії, вокалу та театральних замальовок. Цей рік винятком не став.

Протягом кількох годин на сцені драмтеатру професійно змінювалися локації, артисти дарували присутнім справжнє шоу: хореографічні постановки та вокальні виступи були сповнені глибоким змістом, який не залишав байдужими серця глядачів. Про захват присутніх свідчили гучні оплески, котрі не стихали протягом всього концерту.

Під час шоу «Україна – це ми» майбутні діячі культури продемонстрували справжнє різнобарв’я талантів – від складних хореографічних «па» до хорового та сольного вокалу, а також виступали лялькарі та музиканти.

Останні грали на різних інструментах. Окрім того, ведучі перед кожним номером концерту декламували тематичні вірші. Разом зі студентами з патріотичною піснею виступила і їх викладач вокалу Мар’яна Сухолова, а режисерами заходу стали Заслужений працівник культури України Тарас Гарагонич та його помічниця Марія Мартинюк.

Наприкінці дійства артистам за чудовий вечір подякували: Директор Ужгородського коледжу культури та мистецтв Наталія Шетеля, начальник Управління культури Закарпатської ОДА Вікторія Фролова, заступник голови Закарпатської облради Йосип Борто. Наталія Шетеля розповіла, що студенти-артисти гастролювали в Угорщині та Польщі, а також незабаром їдуть до Вінниці. А також очільниця коледжу подякувала глядачам за те, що прийшли, а студентам за те, що гарно та професійно виступали.

А Йосип Борто та Вікторія Фролова висловили захват від шоу, зазначивши, що, якщо у нас така талановита молодь – Україна має майбутнє! Окрім того, зі сцени повідомили про підписану угоду про співпрацю Ужгородського коледжу культури та мистецтв та Будапештського училища.

{g}

Тож традиційний підсумок навчального року вдався студентам та відмінно, вони вкотре довели, що наша країна – серце талантів, а Україна – це ми!

Вікторія Лисюк,
«Час Закарпаття»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp