Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У людному куточку Мукачева зупинили авто з наркотиками (Фото)

24 травня 2016 р., 13:01

За діями патрульних та слідчих спостерігали всі навкруги

Вчора близько 18:20 на вулиці Генерала Петрова у Мукачеві патрульні зупинили автомобіль Skoda Fabia за порушення ПДР.

Під час перевірки документів водій помітно нервував, що дало поліцейським підстава вважати, що в автівці можуть знаходитися заборонені речі.

Відповідно до ст. 34 ЗУ «Про Національну поліцію» патрульні вирішили провести поверхневий огляд з метою запобігти або попередити можливе правопорушення.

Під час перевірки в салоні автівки полісмени виявили запаяний шприц з порошкоподібною кристалічною речовиною білого кольору, ззовні схожу на наркотичну.

{g}

Оскільки в діях водія вбачалися ознаки кримінального правопорушення, полісмени негайно викликали слідчо-оперативну групу. В присутності патрульних та понятих слідчі вилучили наркотичну речовину. За попередньою оцінку вага наркотиків близько 2 грамів.

Як повідомили у Патрульній поліції, подія зареєстрована в єдиному реєстрі досудових розслідувань. Справою займаються слідчі. Крім того, патрульні винесли на водія постанову за адміністративне порушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp