Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві затримали чоловіка з наркотиками (ФОТО)

6 липня 2016 р., 19:30

Від поліції не втік

ТРепер відпоовідатиме...

 

Сьогодні на вул. Недецеї у Мукачеві близько 12-ї години дня патрульні помітили двох підозрілих осіб. Чоловіки занервували і пришвидшили ходу, коли побачили, що патрульні прямують в їх сторону.
Полісмени помітили, як один із них ковтнув невеликий згорток фольги та притиснув руку до кишені. На чорних брюках чоловіка одразу з’явилася пляма. Патрульні зрозуміли, що таким чином він намагається позбутися речових доказів, можливо наркотичних речовин, тож почали діяти негайно.
На чоловіка наділи кайданки та провели поверхневу перевірку. Іншому наказали залишатися на місці до приїзду слідчо-оперативної групи та з’ясування всіх обставин. 

В присутності понятих патрульні знайшли у нього згорток фольги невідомого походження. Для збереження цілісності пакування та вмісту згортку полісмени залишили речовий доказ у початковому стані, а згодом передали слідчим.
Пізніше в присутності понятих та полісменів, слідчі вилучили у іншого затриманого 2 закриті голки від шприців із залишками речовини світло-коричневого кольору, схожої на оцетелят опійного маку, шприц та поліетиленовий пакет із такою ж речовиною. Крім того, коли чоловік намагався позбутися вмісту шприца, всі речі у кишені змокли та ввібрали в себе речовину, яку хотів непомітно «злити» затриманий.
Обох чоловіків направили на освідування до обласного наркодиспансеру, а справу передали слідчим. Наразі по події відкрили кримінальне провадження.
Патрульна поліція Ужгорода і Мукачева

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp