Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За берегівських посадовців взялася прокуратура

19 липня 2016 р., 15:41

Бо вуони зазіхнули на чужу землю.

Тепер треба відповідати.

Берегівською місцевою прокуратурою розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.366 КК України, а саме службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки.

Як встановлено Берегівською місцевою прокуратурою, місцеві посадовці виділили одному з мешканців м. Берегово, земельну ділянку для ведення індивідуального садівництва площею 0,12 га і вартістю майже 350 тис. грн., в м. Берегово, за рахунок земель освіти, якими користується Берегівський професійний ліцей сфери послуг.Як уточнили у Берегівській місцевій прокуратурі, з частини землі на якій розташований гуртожиток для студентів, вищевказаного навчальному закладу, посадовці вирішили відібрати третину із земельної ділянки з 0,3881га та зменшити її на 0,26881га, чим порушили вимоги ст. 21, п. «ж» ст.84 Земельного Кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp