Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівський міськрайонний суд перегляне справу про вбивство 18-річного рома

9 вересня 2016 р., 10:32

Апеляційний суд скасував рішення першої інстанції

Судді погодились з доводами прокуратури і визнали, що покарання занадто м’яке.

рокуратура області в Апеляційному суді Закарпатської області добилася скасування надм`якого покарання та направлення справу на новий судовий розгляд до суду першої інстанції щодо двох обвинувачених у вбивстві мукачівцях.

Нагадаємо, що згідно з скасованим вироком Мукачівського міськрайонного суду, один з обвинувачених мав провести за гратами 9 років, а його батько - лише 1,6 роки.

Проте прокуратура, враховуючи тяжкість скоєних злочинів, наполягає на визнанні їх винними та засудженні до 15 років позбавлення волі.

Йдеться про трагедію яка сталася, в ніч на 9 жовтня минулого року у Мукачеві: двома пострілами з автомата було вбито 18-річного юнака. Прокуратура області висуває обґрунтовані обвинувачення у скоєнні цього злочину двом затриманим правоохоронцями чоловікам – 53-річному місцевому жителю і його 34-річному сину.

За зібраними доказами, під час вуличного конфлікту молодший, за наказом батька, застрелив юнака з близької відстані двома пострілами з автомата. Після скоєння цього вбивства обвинувачений, із численною родиною, намагався втекти за кордон, але його було затримано правоохоронцями, - повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Стосовно обох чоловіків зібрано достатньо доказів у скоєнні ними злочинів за ч.2 ст.146, ч.386, ст.296, ч.1 ст.263 ч.2 та ст.115 КК України – незаконне позбавлення волі або викрадення людини, перешкоджання з'явленню свідка, потерпілого, експерта, примушування їх до відмови від давання показань чи висновку, хуліганство, незаконне поводження зі зброєю та умисне вбивство.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp