Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканець Рахівщини отримав міжнародну літературну премію

27 вересня 2016 р., 20:00

У переддень книжкового форуму у Львові відбулося вручення Міжнародної літературної премії імені Ірини Вільде. Авторитетне і поважне журі високо оцінило книгу новел і оповідань «Каміння на всіх» нашого земляка Олександра Масляника.

Літературні критики відзначили у рецензіях самобутність й новаторство прози, філософічність й лаконізм письма, яскравість художнього стилю письменника, інформує Зоря Рахівщини.


Вручив Міжнародну літературну премію імені Ірини Вільде Євген Наахлік – український літературознавець,член-кореспондент Національної академії наук України, доктор філологічних наук, професор, директор Інституту літератури імені Івана Франка НАН України разом з головою Національної спілки письменників України Михайлом Сидоржевським і головою Львівської обласної письменницької організації Ігорем Гургулою (на фото).

Нагадаємо, що це не перша висока відзнака творчості нашого земляка: за книгу публіцистики та есеїв «Люди з Вавилону» Олександр Масляник удостоєний премії імені В. Чорновола.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp