Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпаття прибули австрійці з благодійною допомогою (Фото, Відео)

29 жовтня 2016 р., 12:40

Від організації «Полум’я миру»

Днями до закарпатських лікарів екстреної медичної допомоги в Ужгороді завітали представники міжнародної благодійної організації «Полум’я миру» з м. Відень (Австрія). Це вже не перший візит благодійників, раніше, за їх сприяння, в області проводились навчання майбутніх українських інструкторів-парамедиків за євростандартами. Нині ж, вони передали гуманітарну допомогу у вигляді спецодягу для працівників «швидкої». Делегація ознайомилась з роботою станції екстреної медичної допомоги в Ужгороді, поспілкувалась з керівництвом та працівниками.

Очолював делегацію координатор проекту на Україні Зігфрид Вернбахер. Організація «Полум’я миру» була утворена більш як 10 років тому однією з наймогутніших монарших династій родиною Габсбург-Лотрінґен та має свої представництва у більш ніж 70 країнах світу. В Україні функціонує поки одне посольство «Полум’я миру» і знаходиться воно в Ужгороді.

Під час візиту Гельмут Кінг, керівник загону «К-ZUG XXI» федеральної землі Форальберг (Австрія), ознайомив закарпатських колег з особливостями підготовки парамедиків та лікарів в Європі.


{g}

Іноземні гості наголосили, що їм надзвичайно цікаво співпрацювати із закарпатськими медиками і запевнили, що це не остання їхня допомога і вони відкриті як до спілкування, так і до надання допомоги у покращенні як практичних навичок, так і матеріально-технічної бази закарпатських медиків екстреної медичної допомоги.


Детальніше - у відео.

 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp