Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині двоє сусідів не можуть поділити... паркан

9 червня 2014 р., 09:12

Чоловік паркан украв і стверджує, що це його власність.

У ході проведення заходів під час операції «Мак», дільничні інспектори міліції Ужгородського РВ виявили викрадене майно у раніше судимого мешканця села Холмок. 

Нещодавно до чергової частини Ужгородського РВ звернулася мешканка села Холмок, яка повідомила, що з її дворогосподарства було викрадено 5 металевих труб, які слугували парканом. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала дану подію та розпочала пошуки крадія. В той самий час, дільничні інспектори здійснювали відпрацювання по операції «Мак». 

У ході проведення заходів під час операції, на подвір’ї раніше судимого мешканця села Холмок, ними було виявлено нещодавно зниклі металеві труби. Даний мешканець виявився сусідом потерпілої. Він, з метою уникнення покарання, категорично заперечував факт вчинення ним крадіжки, та заявив, що даний паркан ще з п’ятнадцять років тому побудував його батько і тому ці металеві труби належать саме йому. Проте жінка вказує, що паркан будував її дядько і відповідно труби є її власністю. 

Наразі речові докази, а саме п’ять металевих труб, вилучено. Досудове розслідування надалі триває. 
Ганна ДАН, Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp