Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатцеві обірвали "кайф" (ФОТО)

25 листопада 2016 р., 14:01

Полісмени

Тепер порушник відповідатиме.

 

Під час обшуків в трьох помешканнях 33-річного жителя с.Нижні Ворота Воловецького району працівники поліції виявили та вилучили 1150 грамів марихуани та 2 кг.150 г. насіння конопель. За даним фактом розпочато слідство Воловецькі поліцейські разом із бійцями роти спеціального призначення обласної поліції провели санкціоновані судом обшуки в трьох помешканнях 33-річного жителя с.Нижні Ворота Воловецького району. 

Цей чоловік уже проходить по кримінальному провадженню. Під час обшуку в квартирі підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили 250 грамів марихуани та насіння конопель вагою близько 2 кг. За іншою адресою – в будинку, яким володіє підозрюваний – знайшли 150 грамів аналогічного насіння. В ще одному будинку фігуранта справи виявили 900 грамів готової до вживання марихуани. Усю вилучену речовину загальною вагою 3 кг.300 г. направлено на експертизу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Слідство повинно з’ясувати, звідки в чоловіка стільки наркозілля і навіщо воно йому.
Відділ комунікаціїполіції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp