Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Крадіжка продавчині з рук не зійшла

2 лютого 2017 р., 08:31

Її викрили

Тепер відповідатиме.

Поліцейські Свалявщини оперативно затримали 26-річну жінку, яка викрала з каси з власного місця роботи 3 тисячі гривень і кілька речей До поліції Свалявського району із заявою про крадіжку звернулася приватний підприємець, власник торговоі точки, що знаходиться у селі Поляна Свалявського району. Жінка повідомила, що з каси магазину зникли гроші близько 3-ох тисяч гривень та кілька одиниць верхнього одягу. 

Жінка запідозрила у крадіжці одну із своіх продавчинь. В ході розслідування патрульні поліцейські групи реагування перевірили припущення потерпілої та підтвердили її здогадки. Як з'ясувалося, 26-річна жінка мешканка села Голубине, вирішила нажитися на власному робочому місці. Вона вкрала кілька речей одягу, а також витягла 3 тисячі гривень з каси магазину. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 185 Кримінального кодексу Украіни. Остаточна сума завданих збитків потерпілій буде відома після проведення ревізіі. Досудове розслідування триває. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp