Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Талановита закарпатка посіла друге місце на ювілейному фестивалі-конкурсі «Різдвяна зіронька»

5 лютого 2017 р., 10:20

Для дівчини успіхи на вокальній ниві важливі, бо спів для неї – сенс життя.

Студентка УжНУ Марина Лавришинець цьогоріч вже вдруге стала учасницею «Різдвяної зіроньки». Дівчина на конкурсі представляла рідне село Тисалово, що на Тячівщині. 

 Цьогоріч Марина вже вдруге була учасницею Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю естрадної пісні «Різдвяна зіронька» в Мукачеві.

  

На фестиваль уже 20 років приїжджають учасники з різних куточків України, аби представити свої таланти на розсуд професійного журі, яке цього року очолила Мирослава Качур. Наша ж землячка підкорила вокальних суддів двома піснями - українською «Доля» Таїсії Повалій та італійською «Lo so che finira» Анни Татангело. Марина Лавришинець торкається до публіки серцем, адже спів – сенс її життя, а такий підхід до справи, як правило, не може залишити людей байдужими.

До виступу на «Різдвяній зіроньці» юну співачку старанно та віддано готувала її викладач з вокалу Яна Садварій. Дівчина дуже вдячна наставниці за уроки, віру та неймовірну підтримку під час конкурсу. Марина Лавришинець також зізнається, що радіє змозі виступити на конкурсі вдруге, і тішиться, що знову посіла призове місце.
Нагадаємо, що Марина вже брала участь у «Різдвяній зіроньці» у 2014 році, тоді дівчина завоювала гран-прі конкурсу.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp