Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка з особливими потребами взяла участь у Міжнародному пісенному конкурсі «Золотий птах» (ФОТО)

26 квітня 2018 р., 23:41

Марина Лавришинець вже втретє бере участь у вокальному змаганні.

Пісенний конкурс у Вінниці відбувається вже вчетверте. Цьогоріч участь у фестивалі взяли 19 конкурсантів з України, Молдови та Грузії. Головою журі традиційно стала Заслужена артистка України Ірина Швець, а дійство вже не вперше відбулося під патронатом Першої леді країни Марини Порошенко. Закарпаття цього року традиційно представила мешканка Тячівщини Марина Лавришинець, яка у рамках конкурсу виконала дві пісні – українською та албанською мовами.

{g}

 Дівчина каже, що «Золотий птах» для неї – конкурс, який дає нові можливості для розвитку дітей та молоді з особливими потребами. Також закарпатка щиро вдячна всім організаторам фестивалю за чудове свято, а своїй викладачці з вокалу, заслуженій артистці України та солістці заслуженого академічного народного хору , Яні Садварій Марина дякує за непохитну віру і підтримку.

На Закарпаття Марина Лавришинець повернулася з дипломом лауреата конкурсу «Золотий птах», цінними призами та з купою позитивних вражень. Дівчина окрилена та натхненна, і вже готова знову крокувати до нових вокальних та життєвих перемог!

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp