Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Махінації з хворими до добра не довели

14 квітня 2017 р., 15:21

"Бізнес" зруйнувався

Закарпатка продавала пільгові та безплатні ліки.

Слідчим Мукачівського відділу поліціі завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно медсестри місцевої лікарні, яка продавала онкохворим людям ліки, підробляючі рецептурні бланки Слідчим Мукачівського відділу було розпочато кримінальне провадження за фактом підробки підписів на рецептах, які дають право на безоплатне отримання медикаментів онкохворим. В подальшому, в ході досудового розслідування було встановлено, що медсестра мукачівської лікарні, маючи доступ до медичної документації, виписувала медичні препарати на хворих без відома лікаря та підробляла підписи з печатками онколога. 

Підроблені рецептурні бланки медсестра надавала соціальній аптеці, отримуючи медичні препарати, та продавала за заниженою вартістю онкохворим людям. Своїми злочиними діями 26-річна медсестра завдала збитків місцевому бюджету на суму прииблизно 37 тисяч гривень. По завершенню досудового розслідування матеріали кримінального провадження скеровані до суду, обвинувальний акт стосовно медпрацівниці у вчиненні нею підроблення документу який видається та посвідчується особою, яка має право видавати та посвідчувати такі документи, і який надає певні права вчинене повторно, використання завідомо підробленого документу та заволодіння чужим майном, шляхом обману вчинено повторно ( ч.1 ст. 358, ч.3 ст. 358, ч. 4 ст. 358 та ч. 1 і 2 ст. 190 КК України). Подальшу долю жінки вирішуватиме суд. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp