Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ПАТ "Закарпатгаз" проводить атестацію робочих місць

27 квітня 2017 р., 11:05

У День охорони праці

28 квітня - Всесвітній день охорони праці, який відзначає і Україна, структурні підрозділи ПАТ «Закарпатгаз» зустрічають атестацією робочих місць. Це завдання – цілком у руслі рекомендацій Міжнародної організації праці, яка обрала за девіз цьогорічного Всесвітнього дня – «Удосконалення збору та використання даних про безпеку й гігієну праці».

- Наразі ми активно виявляємо порушення та відхилення від норм охорони праці, вживаємо адекватних заходів для приведення до вимог стану безпеки праці на робочих місцях, - коментує кроки на відзначення актуальної для всього світу події в. о. начальника служби охорони праці та цивільного захисту ПАТ «Закарпатгаз» Оксана Чіп. – Саме з цією метою у колективі триває атестація робочих місць, в рамках якої проводиться санітарно-гігієнічне дослідження чинників виробничого середовища, визначення ступеня важкості й напруженості трудового процесу на робочому місці, встановлення показників шкідливості й небезпечності праці та її характеру за гігієнічною класифікацією.

Актуальним у цьому сенсі стало й нещодавнє запровадження в регіоні європейського стандарту обслуговування споживачів природного газу – відкриття першого на Закарпатті Центру обслуговування клієнтів, завдяки якому мешканці Ужгорода та Ужгородського району отримали як найкомфортніші умови свого перебування в компанії, так і найсучасніші електронні сервіси, що дали змогу позбутися, нарешті, обридлих черг з совкового минулого, що напряму асоціювалися з абонслужбою товариства. Новація дозволила клієнтам ПАТ «Закарпатгаз» замати - без перебільшення! - розкішне приміщення зі зручними зонами різного призначення та можливість швидко і якісно отримати найнеобхідніші консультації й без зайвого перенапруження виконати колись обтяжливі операції, починаючи з оплати за спожитий природний газ і закінчуючи послугами отримання необхідної документації на приєднання до газових мереж.

- Наступний наш крок – відкриття найближчим часом аналогічного Центру у Мукачеві, - розповідає директор технічний ПАТ «Закарпатгаз» Олександр Голуб. – І робимо ми це, розуміючи, що найперстективнішою моделлю економічного зростання України є прискорення її інтеграції у світові торговельно-економічні та фінансові структури. Лише відлагоджене функціонування системи збору реальних, загальновизнаних безпекових показників трудової діяльності наших співвітчизників дозволить Україні знайти своє достойне місце в рейтингу розвинених країн…

Довідка: Співвідношення показників загального травматизму і травматизму зі смертельними наслідками в Україні не відповідає закономірностям, що є у світі: 7% від загальної кількості травмованих у нас проти 0,12% у країнах Європи. За офіційними даними щороку в середньому на виробництвах в Україні гинуть 400 і травмуються 5 тисяч осіб, зокрема, більш ніж тисяча з них – жінки. Людьми з інвалідністю залишаються майже 500 травмованих.
Прес-служба ПАТ "Закарпатгаз"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp