Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Збільшилася кількість квитків на Євробачення-2017

1 травня 2017 р., 16:34

Тепер глядацька зала пісенного конкурсу зможе прийняти 9700 глядачів

Що майже на дві тисячі більше, ніж раніше."Більше всього місць додалося до фан-зони Євробачення, квитки до якої розкуповують в першу чергу. До речі, вони знову з’являться в продажу 3 травня. І користуючись нагодою, хочу закликати всіх купувати виключно у офіційного оператора Concert.ua", – зазначив менеджер з продажу квитків дирекції Євробачення-2017 Дмитро Прикордонний.

Унікальність Євробачення-2017 потребувала нових рішень, частина з яких втілюється вперше. Тому в ході виробництва шоу виникла необхідність адаптації залу. Така адаптація потребувала зміни розташування деяких рядів глядацької зали, в результаті чого змінилися оглядові можливості певних місць.

"Ми розробили механізм обміну квитків, який дозолить задовольнити кожного покупця. Головною умовою мовника-організатора була заміна місць на рівноцінні. І всі такі місця є в наявності й заброньовані нами для заміни", – прокоментував власник Concert.ua Дмитро Феліксов.

Нагадаємо, що офіційним квитковим оператором Євробачення-2017 є компанія Concert.ua, яка надає найсучасніший сервіс з продажу квитків концерти та інші розважальні заходи в Україні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp