Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Особливі люди поринули у казку в реальності у Києві (ФОТО)

7 червня 2017 р., 09:41

Серед учасників була і закарпатка

Щодня кожен з нас вірить у диво, прагне підкорити життєві вершини, здійснити щось глобально важливе, поринути у інший світ – той, що не схожий на буденну палітру, аби відчути нові емоції, які ще ніколи не оселялися в душі.

{g}

Люди з обмеженими можливостями – не виняток, вони невимовно гостро потребують неймовірних вражень, адже не завжди мають змогу здійснювати свої мрії самостійно, бо діяти їм нелегко. Саме в миті, коли неймовірність – найнеобхідніша, у житті особливих людей з’являються друзі-чарівники, котрі з радістю та невимовним бажанням занурюють мрійників у казку.

Нещодавно у київському готелі «Русь» відбувся благодійний захід для людей особливими потребами «Колесо життя. Мрії здійснюються» Серед організаторів дійства були знані у столиці шоу-мен та діджей Вел Йохансон, ведуча Ірина Гордієнко, голова благодійного фонду «Незламні» Вікторія Федорчук, а також проект підтримали представники глянцевого видання «Модные места» та інші добродії.

Головною метою проекту було здійснити мрії людей з особливими потребами, занурити їх у світське життя, познайомити із зірками українського шоу-бізнесу, і довести, що перепон на шляху до мрій не існує. До казкового вечора учасників готували професійні візажисти та перукарі, тому краса кожного була особливо сяючою.

Протягом вечора відбувся модний показ національного вбрання від бутіку «Синій льон» (дизайнер Ірина Ковальова).

На дефіле, разом з особливими учасниками, на подіум вийшли відомі українці:
вокалісти Святослав Лукініч, Василь Бондарчук, Каріна Плай, Вова Борисенко, Лора Суперфін, Сергій Костецький, а також – актор Дмитро Оськін, танцівниця східної хорерграфії Лана Тіграна, телеведучий Максим Неліпа, дизайнер Олена Бернацька і футболіст Владислав Ващук.

Окрім того, до благодійного вечора долучилися Світлана Тарабарова, Марія Росинська, Андрій Кіше, Петро Чорний і Віталій Козловський. Протягом кількох годин артисти виступали для учасників і гостей заходу, даруючи свято музики та цікаве спілкування.

Атмосфера дійства була без перебільшення казковою: учасники проекту почувалися справжніми зірками вечора у компанії своїх кумирів. Знайомство з улюбленими артистами, дружні розмови, спільні фото, вир світського життя навколо – справжня казка у реальності, яка залишила незгасимий слід щастя у серцях учасників та організаторів проекту, а також – максимально посилила віру у те, що навіть найфантастичніші мрії безперечно здійснюються, якщо у них щиро вірити.

Вікторія Лисюк, "Час Закарпаття"








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp