Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як "Чертеж" "Ізу" здолав

17 червня 2017 р., 16:04

У футбольногму поєдинку

У неділю, 11 червня, у спорткомплексі Хустської ДЮСШ відбувся футбольний матч між командами ФК «Чертеж» та ФК «Іза», який закінчився з рахунком 3:1 на користь ФК «Чертеж». Спочатку з пенальті Роман Едуард відкрив рахунок. Другий гол у ворота ізян забив В’ячеслав Сарай. Юрій Галай закріпив перемогу команди ФК «Чертеж». 

Гравці команди «Іза» відквитали лише один гол.

ФК «Старт» Золотарево» приймало команду «Оболонь-2». З рахунком 3:2 перемогу здобула команда «Оболонь-2». ФК «Хустецька Долина» із Нижнього Селища приймав команду ФК «Боронява». З рахунком 6:1 перемогу здобула команда Бороняви. У Сокирниці відбувся матч між ФК «Сокирниця» та ФК «Рокосово». Матч закінчився з рахунком 0:1 на користь ФК «Рокосово». У селі Кошелеві відбувся матч між командами ФК «Ільмова» (Кошелево) та ФК «Фаворит» (Вишково). Матч закінчився з рахунком 0:0.
У рамках чемпіонату області вищої ліги команда ФК «Оболонь» виїжджала у місто Рахів. Юнаки «Оболоні» з рахунком 3:1 програли рахівчанам. А дорослі звели гру в нічию з рахунком 3:3. Від хустян два голи забив Богдан Хмура та один гол Микола Росоха.
Василь Деяк
На фото
Момент гри між командами ФК «Чертеж» та ФК «Іза»


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp