Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Мункач» у спарингу впевнено переміг «Поляну»

6 серпня 2017 р., 19:30

Було "гаряче"

«МУНКАЧ» У СПАРИНГУ ВПЕВНЕНО ПЕРЕМІГ «ПОЛЯНУ»«Мункач» U-19 активно готується до старту нового сезону в першій лізі ДЮФЛУ. 3 серпня команда на стадіоні в Н. Коропці провела черговий спаринг проти вищелігівського ФК «Поляна».

Мукачівці, незважаючи на те, що лише вчора провели контрольний матч проти новодавидківського ФК «Ф. Медвідя», в цій грі виглядали значно свіжішими за свого суперника. Сам поєдинок тривав за звичним для нашої команди сценарієм – три тайми. У першій половині зустрічі вже на на 9-й хвилині. забиває Олександр Климець із паса Артура Рябова. Як виявилося, це був лише початок для Олександра, бо ще до завершення тайму він двічі вразив ворота полянців.

У другому таймі чудову нагоду для взяття воріт втратив Атамас. А далі полянці зуміли забити – Олександр Міклош скоротив відставання. Ще через 7 хвилин він же міг звести перевагу мукачівців до мінімальної, однак не влучив.

У третьому таймі перевага підопічних Віктора Ряшка стала ще більш відчутною. Іван Байса прострілив на лінію карного майданчика, де м’яч після рикошету потрапив до Василя Луціва, який пробив точно попід стійку – 4:1.

Невдовзі О. Климець знову втратив нагоду реалізувати – врятував воротар, але вже через хвилину ситуацію виправив Максим Кодря, який дотепно пробив у ближній кут – 5:1. З таких рахунком завершився цей спаринг.

Як зазначив старший тренер мукачівців Віктор Ряшко, хлопці матимуть кілька днів вихідних, а у вівторок, 8 серпня, знову розпочнуть тренування. На 10 серпня в «Мункача» запланований спаринг у Поляні проти львівських «Карпат». Початок об 11.00.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp