Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чому 27 хустських міліціонерів мусіли працювати цілу ніч?

13 липня 2014 р., 20:36

Бо їхній начальник вирішив провести нічне відпрацювання міста

Згідно доручення начальника міліції Василя Турдая у відпрацюванні взяло участь двадцять сім правоохоронців, а це: дільничні інспектори міліції, працівники державно-автомобільної служби, сектору карного розшуку, кримінальної міліції у справах дітей та сектором боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Основною метою відпрацювання було попередження кримінальних правопорушень, розкриття вже скоєних злочинів, виявлення злочинів пов’язаних з незаконним обігом зброї, боєприпасів та наркотичних засобів та затримання злочинців-гастролерів.

Під час проведення оперативно - профілактичного відпрацювання в м.Хуст правоохоронцями затримано та доставлено на штрафмайданчик міськвідділу міліції чотири транспортних засоби; оперативниками сектору карного розшуку перевірено дванадцять осіб, які можуть бути причетними до скоєння злочинів, перевірено осіб які перебувають під домашнім арештом, працівниками ВДАІ виявлено двох водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, а оперуповноваженими СКР розкрито грабіж у місцевій аптеці.
Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp