Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як відомі гумористи ужгородців розважали (ФОТО, ВІДЕО)

7 червня 2018 р., 19:10

Актори Студії «Квартал-95» зібрали аншлаг в обласному центрі краю.

Відомі гумористи зі Студії «Квартал-95» завітали в Ужгород у рамках Всеукраїнського туру. Виступили улюбленці публіки з новою програмою «Квартал у Туреччині». Протягом двогодинного шоу актори грали улюблені мініатюри для ужгородських прихильників, активно імпровізували і спілкувалися з глядачами поза діалогами з виступів. Найбільш емоційно ужгородці зустріли художнього керівника «Кварталу» Володимира Зеленського, унікального гумориста Євгена Кошового неповторну леді Олену Кравець.

{g}

Також глядачі тепло вітали одного з найвідоміших авторів «Кварталу-95» Валерія Жидкова, який повеселив всіх присутнім монологом про фіолетовий браслет, з яким він три дні вчився бути добрішим з людьми. Також артист, до слова, пообіцяв приїхати в Ужгород вже у вересні з сольною програмою.

Протягом вечора гумористи веселили ужгородців мініатюрами про сім’ї та політику, про відпочинок та життя, а ще – співали жартівливо про серйозне.

Наприкінці вечора на сцену вийшли представники 128-ї гірсько-штурмової бригади, котрих, до слова, «кварталівці» радо запросили на ужгородське шоу, і жартома підписали контракт з Володимиром Зеленським на 5 років. Гуморист чемно поставив 2 підписи, висловивши сподівання, що у всі сумні події в нашій країні закінчаться швидше, ніж через 5 років. Військові подарували артистам національний стяг і щиро подякували відомим гумористам за подаровані емоції.



Вікторія Лисюк
, «Час Закарпаття»






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp