Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Скільки закарпатців потрапили в полон рабства?

6 серпня 2014 р., 16:01

Про повідомила Інна Сабадош.

Про це повідомила під час сьогоднішньої презентації соціальних роликів «Не продавай себе!» голова Закарпатського громадського жіночого об’єднання «Веста» Інна Сабадош.

Так, минулого року шестеро закарпатців отримали від Міністерства соціальної політики статус постраждалих від торгівлі людьми. Усі вони проходили жертвами в одній кримінальній справі. Всього ж постраждалих від работоргівлі закарпатців у 2013 році було 19, однак інші або не захотіли проходити всю процедуру набуття статусу, або неправильно заповнили необхідні документи.

За першу половину 2014 року жоден закарпатець статусу жертви торгівлі людьми не отримав жоден житель області, однак наразі триває розгляд ряду кримінальних справ котрі стосуються саме цієї проблеми.

– 65 % постраждалих не звертаються нікуди, оскільки бояться осуду, презирства та навіть переслідування. Вони просто не хочуть розголошувати ситуацію, в якій вони опинилися. Особливо це стосується жінок та молодих дівчат, які опинилися у сексуальному рабстві, – пояснила пані Сабадош.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp