Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Названі найвищі зарплати в Кабміні і Раді

25 лютого 2019 р., 22:58

Стали відомі найвищі зарплати в Кабміні і Раді.

Міністр оборони отримує більше за прем'єр-міністра. А в парламенті найбільше з усіх - Артур Герасимов, Максим Бурбак та Олег Ляшко.

Найвища зарплата за січень серед членів Кабінету міністрів України - у міністра оборони Степана Полторака, а серед голів фракцій і груп у Верховній Раді - у голови фракції БПП Артура Герасимова, голови фракції Народний фронт Максима Бурбака та лідера Радикальної партії - Олега Ляшка. Про це свідчать дані секретаріату уряду і міністерств, а також апарату Ради, повідомляють Українські новини.

Так, відомо, що Степан Полторак отримав за січень 81,1 тис. грн. Серед членів Кабміну далі йдуть міністр фінансів Оксана Маркарова із зарплатою 73,8 тис. грн і міністр закордонних справ Павло Клімкін - 63,9 тис. грн. Найнижчий офіційний дохід у Кабміні у міністра юстиції Павла Петренка - 25,9 тис. грн, міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадима Черниша - 18,1 тис. грн, а також міністра інформаційної політики Юрія Стеця - 16,8 тис. грн.

Зарплата прем'єр-міністра Володимира Гройсмана за січень склала 37,4 тис. гривень.

Серед голів фракцій груп у Верховній Раді рекордсменами стали голова фракції БПП Артур Герасимов, голова фракції Народний фронт Максим Бурбак і лідер Радикальної партії Олег Ляшко - у кожного по 37 002 грн за січень.

Як повідомлялося, віце-прем'єру нарахували зарплату в десять разів більшу за оклад. Віце-прем'єр-міністру Павлові Розенку в грудні нарахували 174,3 тис. грн зарплати. При цьому його посадовий оклад становив 17 тис. грн.

Раніше голова правління НАК Нафтогаз України Андрій Коболєв заявив, що має намір до кінця поточного календарного року перераховувати всю свою зарплату в три благодійні фонди.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp