Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Паліям банку на Свалявщині не вдалося сховатися від міліції

18 серпня 2014 р., 17:19

Затримати зловмисників допомогли представники громадського формування у Поляні.

Бо в селі є громадське формування, яке щоночі патрулює місцеві вулиці

Підпали й пошкодження приміщень «ПриватБанку» в Україні нині стали ледь не звичним явищем, особливо на сході нашої держави. Але на Закарпатті, як то кажуть, найшла коса на камінь – трьох невідомих зловмисників, які минулого тижня в ніч із вівторка на середу в с. Поляна на Свалявщи нірозбили вітрину відділення цієї фінустанови, вкинули туди пляшку з запальною сумішшю й поспішили зникнути, за гарячими слідами впіймали …самі полянці.

А річ у тім, що в Поляні діє громадське формування зі 140 чоловікпід керівництвом сільського голови Івана Дрогобецького, яке охороняє спокійний сон земляків, – щоразу за графіком вулицями патрулює по 6 чоловік.Тієї ночібуло аналогічно, причому «в наряді» виявився якраз і сам Іван Дрогобецький.Він перебував неподалік «ПриватБанку», коли отримав сигнал про злочин. Члени громадського формування зразу сіли в машину й кинулися в погоню за паліями. І небезуспішно – в Перечині вони їх наздогнали й затримали. Двоє «месників» – Мошак і Сверлович – виявилися перечницями, третій – киянин. Вони раніше судимі, віком від 36 до 39 років. Їх передали працівникам міліції, яка має з’ясувати всі деталі інциденту.

На місці злочину слідчо-оперативна група виявиларозбиту скляну вітрину, в приміщенні банку вогонь знищив стілець та занавіску, обгоріли стіна й стеля. Камінь та розбиту пляшку з-під пива з різким запахом нафтопродукту знайшли тут-таки. Сума заподіяних фінустанові збитків становить близько 4000 гривень. Як повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області, двох зловмисниківузяли під варту, мотиви їхніх дій встановлюватиме слідство. Утім, редакції «Карпатньюз» із власних джерел стало відомо, що раніше вони перебували на заробітках у Росії й отримали «замовлення» на підпаливідділень «ПриватБанку» – мали надсилати фотодокази «роботи» й отримувати за це винагороду. В Поляні, як бачимо, люди швиденько поставили крапку на таких кримінальних заробітках.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp