Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Народний фронт» надав список своїх від Закарпаття

24 вересня 2014 р., 18:48

Сьогодні в Ужгороді під керівництвом екс-губернатора Закарпаття партійці розповіли про те, чого хочуть для Закарпаття.

«Нові дороги, берегоукріплення річки Тиса, питна вода у гірських районах, вирішення питань з твердими побутовими відходами, закупка котлів та альтернативні джерела енергопостачання – це ті питання, які ми не тільки декларуємо, а вже сьогодні, спільно з Урядом і Прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком, реалізовуємо у Закарпатській області», - зазначив Валерій Лунченко, керівник регіонального виборчого штабу «Народний фронт». 

Сьогодні в Ужгороді було презентовано програму політичної сили «Народний фронт». Зважаючи на ті непрості економічні та суспільно-політичні умови, в яких сьогодні перебуває Україна, першочерговими завданнями для команди «Народного фронту» є безпека, а це створення професійної боєздатної армії, реалізація проекту «Стіна», приєднання до НАТО. У галузі економіки основним є децентралізація - дати регіонам право залишати собі значну частину податків для розбудови областей та реалізації нагальних проектів. Одним з найголовніших питань є впровадження енергозберігаючих технологій, зменшення енергозалежності України. Для цього Урядом Арсенія Яценюка розроблено потужну програму, реалізація якої вже йде повним ходом. Серед іншого, це і проект кредитування заміни котлів на альтернативні джерела енергії, і заміна систем опалення у адміністративних будівлях, лікарнях, школах. 

«Народний фронт - це новостворена політична сила, лідером якої є Арсеній Яценюк. Це фронт сильних, професійних людей, які сьогодні вже показують результати своєї роботи, вміння реалізовувати реформи. У нас немає гучних прізвищ, у нас є фахівці своєї справи», - зазначив, представляючи кандидатів у народні депутати по одномандатних мажоритарних виборчих округах, Валерій Лунченко. 

Так, по округу No 68 кандидатом в депутати від «Народного фронту» є Олександр Довгош, No 69 - Олександр Хайнас, No 71 - Василь Сабадош, No 72 - Василь Дем’янчук, No 73 - Іштван Петрушка.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp