Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Панов: За 23 роки ми зробили багато "страшилок" — особливо щодо федералізації!

18 березня 2014 р., 17:10

Ален Панов – дипломат, юрист та громадський діяч, під час прес-конференції в Ужгороді, присвяченій суспільно-політичній ситуації в Україні, зауважив наступне:

- Подібні речі загартовують націю. Напевно це сигнал на який ми маємо знайти відповідь: чи ми здатні дійти до насправді цивілізованого, громадського суспільства, чи будемо й далі жити як жили. Я впевнений, наша позиція на геополітичній карті світу залежить від нашої внутрішньої позиції. Нинішня ситуація – це шахівниця. Є 2 гравці. На жаль, України не є важливим гравцем на цій шахівниці. Також Ален Панов зазначив: - Україна є дужа різна. За 23 роки ми зробили багато «страшилок», особливо щодо федералізації. Я впевнений що держава повинна обрати певний баланс. Не розумно стверджувати , що різність наших регіонів, треба зрівняти. Наша сила у плюралізмі поглядів, ментальному. Нам треба це зрозуміти, щоб нами не маніпулювали.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp