Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівщина: Без зґвалтувань та нерозкритих вбивств

6 жовтня 2014 р., 16:59

6 жовтня начальник Берегівського РВ УМВС України Миколя Куриця провів прес-конференцію «Про результати діяльності Берегівського РВ УМВС України в Закарпатській області за 9 місяців 2014 року».

Так, за січень – вересень 2014 року черговою частиною Берегівського РВ УМВС взято на облік (зареєстровано в журналі єдиного обліку) 3132 заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, що на 378 заяв та повідомлень більше за аналогічний період минулого року

Станом на 1 жовтня до ЄРДР внесено 487 кримінальних проваджень, з них оголошено підозру по 249. Із вказаної кількості оголошених підозр (184 особи) 14 особам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та 6 особам у вигляді домашнього арешту.

З обвинувальним актом та з угодою до суду скеровано 239 КП. Вжитими заходами на території обслуговування не допущено такого виду злочину як зґвалтування.

Наразі на Берегівщині нема нерозкритих вбивств і розбоїв, — повідомив головний міліціонер міста. Залишається один грабіж, який стався в Батьові з чоловіком, у якого відібрали телефон. Досить багато стається на Берегівщині шахрайств і основна маса – це Інтернет- і телефонні шахраї, які видурюють у наївних громадян гроші. Тому очільник берегівської міліції просить громадян бути пильними, коли з ними зв’язуються підозрілі особи.

Щодо хуліганства, то залишається недопрацьованим злочин, що стався на горі Керек, де взимку невідомі особи поламали хрести. Ще встановлені 5 осіб по інших подібних злочинах.

З початку року працівниками Берегівського РВ УМВС виявлено та задокументовано 12 кримінальних проваджень пов’язаних з незаконним поводженням зі зброєю та боєприпасами, з яких:

— по 12 КП особам оголошено підозру;
— 11 КП з обвинувальним актом у т.ч. з угодою направлено до суду.
— 1 КП в провадженні СВ (особу встановлено)

З незаконного обігу зброї вилучено 3 одиниці нарізної зброї,2 обрізи,10 одиниць холодної зброї та 260 шт боєприпасів.

Також працівниками райвідділу проводиться перевірка власників зброї.
 
За правопорушення порядку придбання, реєстрації, зберігання мисливської вогнепальної та газової зброї працівниками райвідділу станом на 1 жовтня складено 30 адмінпротоколів за ст.192 КУпАП (СДІМ – 8, ДС —22).

З початку року працівниками райвідділу виявлено та зареєстровано 22 КП у сфері незаконного обігу наркотиків.

Із вказаної кількості кримінальних проваджень по незаконному обігу наркотиків:

— оголошено 19 підозр
— направлено до суду 17 КП
— в провадженні 5 КП (всі особи встановлені)
З незаконного обігу НОН вилучено 15245 гр наркотичних речовин.

Так, були проведені відповідні заходи на дискотеках у клубах «К2» та «Флейм», а також по вул. Б. Хмельницького у приміщенні шиномонтажні. Велика допомога по виявленню незаконного вибігу наркотиків була з боку берегівських громадських формувань. За словами Миколи Куриці наркотики на Берегівщину потрапляють з інших регіонів України.

Станом 1 жовтня працівниками райвідділу по лінії НОН складено 1 адміністративний протокол заст. 44–1 КУпАП (СДІМ-1).

Протягом січня – вересня 2014 року працівники Берегівського РВ до адміністративної відповідальності притягнуто 691 правопорушник за різними статтями КУпАП.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp