Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді змагались понад три сотні гімнасток з України та Словаччини (ФОТО)

21 жовтня 2014 р., 12:49

Наступного року в області проведуть уже десятий турнір.

Спортивні вихідні в Ужгороді завершились закриттям дев’ятого турніру з художньої гімнастики "Карпатія". У змаганнях взяли участь 360 спортсменок віком від 5-и років до 21-го з України та Словаччини. Протягом трьох днів змагались 44 команди у 19-ти категоріях складності. Словацька спортивна гімнастика була представлена двома командами. У числі українських представниць цього виду спорту – 42-і команди. 

Організатори турніру пояснюють активність гімнасток нашої країни високим рівнем змагань та наближенням всеукраїнського чемпіонату. Як розповіла Валентина Плавайко, президент Закарпатської обласної федерації художньої гімнастики, з кожним роком рейтинг змагань дещо підростає. Тому, в цьому році змагання досить рекордні за складом команд і за кількістю учасників».

{g}

Кращі з гімнасток були нагороджені грамотами та медалями,- кожна у своїй, одній з 19-ти категорій. Підтримав турнір народний депутат Василь Ілліч Ковач. Розповідає Валентина Плавайко: 

«Кожні змагання чимось відрізняються. І щоразу зростає їх рейтинг. Я сподіваюсь, що на десятий міжнародний турнір у наступному році, ми будемо мати надзвичайно сильний склад учасниць і проведемо надзвичайно потужній захід в межах не лише нашої області, а й в межах нашої держави».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp