Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Погорелов вислухав протестувальників

1 грудня 2014 р., 20:01

І пообіцяв розглянути всі вимоги

Сьогодні о 15 годині на пл.. Поштовій навпроти приміщення міськвиконкому розпочалася безстрокова акція протесту проти міської влади Ужгорода. Голова міста Віктор Погорєлов зустрівся з мітингувальниками, громадською організацією «Люстраційна комісія Закарпатської області» та вислухав їхні вимоги, які стосуються повного перезавантаження міської влади та депутатського корпусу, перегляду тарифів на комунальні послуги, тарифів на перевезення пасажирів у громадському транспорті. Вивчення та перегляд усіх земельних рішень за поточний рік.

Віктор Погорєлов пообіцяв розглянути лист з їхніми вимогами та підключити усі служби міста для вивчення питань, котрі були задані членами громадської ради та громадськими активістами. У зв’язку з цим підписане розпорядження міського голови № 429 від 01.12.2014р. Про створення комісій.

Відповідно до цього розпорядження з метою обґрунтованості формування тарифів на послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів, водопостачання та водовідведення, перевезення пасажирів, створено та затверджено склад 3-х комісій для визначення обґрунтованості тарифів:

- на послуги з вивезення твердих побутових відходів;

- на послуги з водопостачання та водовідведення;

- на послуги міських пасажирських перевезень.

До складу комісій окрім спеціалістів міськвиконкому увійшли Олександр Пересоляк – голова громадської ради при ужгородській міській раді, Іван Данацко – громадський активіст, Олег Чухрай – директор ТОВ “АВЕ Ужгород, Юрій Омельяненко – директор КП “Водоканал м. Ужгорода”, Володимир Козун – директор ПАТ “Ужгородське АТП12107” та Олексій Куля – голова громадської організації “Асоціація автомобільних перевізників міста Ужгорода”.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp