Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль не виправдав сподівань Порошенка?

30 грудня 2014 р., 19:08

Ні Губаль, ні його підлеглі у райдержадміністраціях.

Закарпатські голови РДА не змогли пройти затвердження Порошенка

Про це журналістам "Вільного Закарпаття" стало відомо із джерел, наближених до апарату президента України.

Так, наш інформатор повідомляє, що минулого вівторка голова Закарпатської ОДА побував в апараті президента після чого викликав усіх т.в.о. голів РДА Закарпаття до столиці. Там вони ніби то мали пройти співбесіду із Президентом України Петром Порошенком. Чому ця співбесіда мала пройти тільки минулої п’ятниці, а не кілька місяців тому, одразу після призначення на посади, незрозуміло. Вочевидь, увесь цей час закарпатськими райдержадміністраціями керували неперевірені і незатверджені особи зі статусом, навіть не прописаним у жодному законі України. Відтак після цих співбесід Кабмін нарешті повинен був видати передбачені законом подання, які надалі затвердив би президент.

Як би там не було, обіцяні співбесіди так і не відбулися. З чим пов'язаний подібний ігнор закарпатських посадовців президентом, до кінця невідомо. Однак той же ж інформатор припускає, що це може вказувати на «охолодження» стосунків між Порошенком та його «довіреним» в Закарпатті – Василем Губалем. Не виключено, що це пов’язано із певним розчаруванням гаранта у роботі закарпатських голів РДА та ОДА протягом останніх кількох місяців. Вочевидь, посадовці не виправдали кредиту довіри офіційного Києва.

Відтак наразі усі очікують на 10 січня. Цього дня, за попередньою інформацією, президент повинен таки отримати довгоочікуване подання від Кабміну і нарешті офіційно затвердити голів РДА та позбавити їх статусу т.в.о.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp