Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новим губернатором Закарпаття стане юрист Чубірка і Пацкана?

6 січня 2015 р., 17:37

Ярослав Греца – людина в політиці нова, однак зовсім невипадкова.

Сьогодні наше джерело в Закарпатській обласній державній адміністрації повідомило нам новину, що крісло губернатора Закарпаття таки змінить свого власника уже найближчим часом. Ім’я головного кандидата, який претендує на цю посаду – Ярослав Греца. Для більшості закарпатців воно ні про що не говорить, однак люди, наближені до владних верхівок області добре знають цю людину.

Отож, знайомтесь – Греца Ярослав Васильович. Нині – керуючий партнер юридичної компанії «ГРЕЦА & ПАРТНЕРИ», доцент кафедри господарського права УжНУ, адвокат, кандидат юридичних наук. Він же ж – представник Володимира Чубірка у суді проти мешканців гуртожитку по вулиці Богомольця, а також представник Валерія Пацкана у суді проти власників ряду земельних ділянок, котрі він уже не перший місяць поспіль намагається відібрати у законних власників.

Примітно, що навіть офіс цієї юридичної фірми знаходиться у приміщенні, що належить нинішньому голові Закарпатської обласної ради.

Вочевидь, історія із провалом затвердження губалівських т.в.о. голів РДА таки отримала своє продовження і президент вирішив не тільки не надавати жодних повноважень цим посадовцям, але й остаточно змінити свого представника на Закарпатті. Можна сміливо припустити, що погоджував цю кандидатуру і сам Чубірко, і, цілком можливо, Пацкан. І нині Греца є свого роду компромісним варіантом для двох партій.

Довідково: Греца Ярослав yародився 8 жовтня 1975 р. в смт Середнє Ужгородського району Закарпатської області. 

Після закінчення середньої школи у 1992 р. здобував юридичну освіту на юридичному факультеті Ужгородського державного університету (нині – Ужгородський національний університет), який закінчив у 1997 р., отримавши диплом з відзнакою. 

Перші роки трудової діяльності пройшли в органах державної податкової служби – керував юридичним відділом Державної податкової інспекції в Ужгороді. З 2003 р. займається юридичною практикою, є засновником і керуючим партнером юридичної компанії «Греца&Партнери».


Вільне Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp