Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградівське "ІМПАСТО" дивує роботами, перед красою яких не встояло і подружжя Шолтесів (ФОТО)

31 березня 2014 р., 16:43

Виставковий зал ІМПАСТО також наповнений і подіями, і відвідувачами.

Виставку вишитих картин народного умільця, майстрині Катерини Фулітко відвідало багато шанувальників. Серед них як виноградівці так і гості міста. Нещодавно ІМПАСТО відвідали ужгородські художники подружжя Петро і Габріела Шолтеси, гості зі Львова, Мукачева, Хуста, а також з Угорщини. Цікавою пройшла зустріч майстрині з учнями Виноградівської школи № 1. 

{g}

До четвертого квітня поряд з виставкою вишивок глядачі можуть переглянути фотовиставку ,, Твої права через об`єктив’’. Організатори цього проекту – Європейська Асоціація Студентів Права. Виставка проходила в багатьох містах України. У Виноградові її представив студент, майбутній юрист Мілан Чейпеш. Експонований фотоматеріал служить нагадуванням всім про права, які гарантовані нам Конституцією. Невеличкий екскурс на сторінки основного закону нашої держави виявився цікавим для школярів, що завітали до виставкового залу, саме завдяки фото. Гадаю, акція ініційована молодими юристами,- хороший приклад того, яким чином можна привернути увагу до актуальної теми. 

У квітні ІМПАСТО радуватиме глядачів барвистим живописом відомої художниці Маргарити Тегзе.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp